пʼятницю, 8 липня 2016 р.

Культура - дайджест цікавинок з інтернетджерел

І

 "Видавництво Старого Лева" братиме участь у цьогорічному Петрівському ярмарку. Зокрема, на вулиці Ольги Кобилянської встановлять фотозону.- розповіла головний редактор і співзасновник "Видавництва Старого Лева" Мар’яна Савка.


Фотостенд ( точніше, стенд для фотографування)   за сюжетом книги  Стівена Гокінґа "Джордж і таємний ключ до Всесвіту", яку написали геніальний фізик 

Стівен Гокінґ разом із донькою Люс. 

Тут же можна буде познайомитися з  деякими з найкращими книжковими новинками України. 

 “Видавництво Старого Лева” привезе на ярмарок абсолютні новинки, які щойно прибули з друкарні та ще не були презентовані в інших містах країни! Серед найгарячіших новинок – збірка гумористичних оповідань «Політ золотої мушки» Богдана Волошина, це сповнені смачних жартів хроніки з життя легендарного галицького містечка Бурячковичі. Молодь оцінить книжку відомого музиканта Фоззі «Гупало Василь:пять з половиною пригод». (http://buknews.com.ua/page/na-petrivskomu-iarmarku-vstanovliat-fotostend-za-syugetom-knyhy-henialnoho-fizyka-stivena-hokinga)

                             ІІ
А  авторську пісню від чернівецьких бардів Олександра Мадея, Ігоря Деменчука, Володимира Каверіна можна буде послухати на майданчику на розі з вул. О.Доброго від 12-00. Ми  вже  маємо насолоду слухати їх і в"Дебюті", і в "Шепетівці", і в Ратуші в  День вуличної музики. Чули,що багато хто хотів би їх послухати.
То ж - запрошуємо на зустріч 9 липня.




ІІІ
А тим часом, поки ми в очікуванні Петрівського ярмарку", чернівецькі студенти  здобувають славу рідному місту.





Студентський хор «Резонанс» Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича під керівництвом Ольги Чірікової-Кушнір взяв участь у міжнародному фестивалі-конкурсі «Coral International Pentru Tineret» імені Габріеля Музическу у м. Ясси в Румунії, де здобув перше місце. 
http://bukpravda.cv.ua/news/chernovtsy/item/
та 


До загальної гордості додається і особистий гонор : серед учасників -Юрій Томко, перспективний вокаліст, - син нашої завідувача відділу краєзнавства.


Вітаємо Юрія і Лесю Юріївну!
Розділіть з нами радість успіху!


Немає коментарів:

Дописати коментар