неділю, 3 липня 2016 р.

Чернівці актуально: конкурс ідей і ініціатив



У всіх , хто любить наші неповторні Чернівці 

та має креативні ідеї ,

бажання і наснагу щодо покращення

умов життя є шанс реалізувати їх. 


На порталі міської ради розміщена інформація :
Маєш гарну ідею для розвитку міста? Бери участь у конкурсі програми «Бюджету ініціатив чернівчан»!,де йдеться 1 липня розпочато прийом  проектних пропозицій чернівчан для участі у конкурсі на  отримання коштів для їх  впровадження за рахунок Бюджету участі. Що можна зробити за рахунок Бюджету ініціатив? Створити новий громадський простір, зелену зону, встановити дитячий, спортивний майданчик, провести благоустрій території двору, мікрорайону, скверу, парку,  модернізувати міську інфраструктуру, організувати культурно —мистецький захід чи соціальну акцію, втілити будь-яку іншу інноваційну ідею, спрямовану на розвиток міста, підвищення  його комфортності та привабливості.
.....

Прийом проектних пропозицій від чернівчан у рамках Бюджету участі триватиме з 1 липня до 5 вересня в Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП), що знаходиться за адресою: вул. Героїв Майдану, 7.


Источник: http://chernivtsy.eu/portal/4/mayesh-garnu-ideyu-dlya-rozvytku-mista-bery-uchast-u-konkursi-programy-byudzhetu-initsiatyv-chernivchan-86245.html


Немає коментарів:

Дописати коментар