неділю, 12 липня 2015 р.

Ювіляри року: РАЇСА РЯЗАНОВА

12 липня - щедрий на ювілеї день.Особливо у художників.
Надзвичайно позитивна дюдина, про яких говорять - сонячна, -  Раїса Леонідівна Рязанова.  Така щиросердечна, відкрита, доброзичлива, така, яка випромінює тепло, як цей середньо-літній місяць, місяць її появи на світ. Дивовижна жінка, яка знаходить позитив у кожній хвилині життя. Як митець- відбулася  у багатьох жанрах.
Прекрасне - її стихія.
Живопис. Поезія.
 Короткі слова, а яка глибина у творах, які творять Раїна рука, душа, розум. Серйозні письменники і маленькі діти - для всіх у неї є дар сприйняти  і майстерність, щоб  передати текст у живописному світлі. Впевнена, що діти, які виростають з книгами у офрмленні Раїси Рязанової будуть набагато добрішими і такими ж світлими, як автор, який дарує їм свою душу.
А ще вона надзвичайно шанує музику. І може тому мелодійність переливається у її поезію, а поезія ,в свій час , перетворюється на пісні, яких у Раїси Леонідівни теж у доробку чимало.
   А ще Рая- щирий друг нашої бібліотеки. Не одна виставка її робіт прикрашала наші зали.Тут презентувалися книги в її художньому оформленні , тут щомісяця звучить її поетичне слово в клубі " Дебют-Читання".
  То ж з великою шаною і вдячністю вітаємо ювілярку. Нехай, Раїсо Леонідівно, і надалі сонце над вашою головою буде яскравим, небо безхмарним і мирним. Нехай доля дарує приємні сюжети для творчості. Нехай здоров'я  не підводить ще довгі-довгі роки!

Немає коментарів:

Дописати коментар