неділю, 26 липня 2015 р.

Ювіляри року : Тамара Севернюк

 75 років виповнюється 26 липня 
                                                                  Тамарі Артемівні Севернюк. 
Які добрати слова, щоб вітати Майстра слова, Поетесу високого  злету, Людину, яка так ємко визначила свій шлях : "Мені небагато треба, лиш чути як дише слово..." ? -Не знаю.
  Хочеться бажати всього- всього  - піднесено, трепетно, з пошаною і щирістю. Але слів замало. Додамо ще й частину власної душі, як робить це Тамара Артемівна у кожнім творі: вірші, прозі, публіцистиці, у кожнім виступі, у кожній пісні, у кожному малюнку, у кожному слові. 
  Нехай  сторицею вертаються до Вас всі ті добрі справи, мудрі, теплі слова, які Ви даруєте нам!
Нехай натхнення ніколи не залишає Вас. Нехай мир і спокій будуть на серці. Нехай кожен наступний день приносить радість і буде кращим від вчорашнього. Нехай слово Ваше знаходить відгук у читачів і шанувальників завжди!
З роси і води Вам, Тамаро Артемівно!

  А всіх, хто шанує творчість Тамари Севернюк і приєднується до вітань, хто прагне глибше пізнати її творчий шлях,- ласкаво просимо до бібліотеки.Тут перегорнете сторінки газет, де публікувала свої журналістські нариси, статті, інтерв'ю. Тут  поринете у чарівний, неповторний поетичний світ письменниці , зібранй у вагомий доробок( понад 30 книг).Тут отримаєте можливість вивчити творчий шлях, дізнатися про відзнаки і нагороди, любов і шану читачів та визнання літературознавців. 
  Значна кількість видань Тамари Артемівни подарована особисто вам, читачі, про що свідчать автографи на книгах, які чекають на вас.
 А ми ще раз висловлюємо щиру вдячність за це.
І бажаємо довгих творчих років при доброму здоров'ї!

2 коментарі:

  1. Дякуємо, що так гарно вмівєте дописувати у своєму блозі. Кожного разу надихаємося...

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо, що Ви у нас Є, Тамаро Артемівно! Божої ласки Вам на многіє літа!

    ВідповістиВидалити