неділю, 15 березня 2015 р.

70 років Перемоги - акція "Ніхто не забутий".

До 70-річчя з Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні телеканал "Інтер" започатковує благодійну акцію 
"Ніхто не забутий"."


Сьогодні, як і сім десятиліть тому, ми непокоїмося за Батьківщину, хвилюємося за близьких, і як ніколи знову хочемо миру. І щоб зрозуміти й усвідомити, що відбувається, повертаємося до витоків - того, чого нас вчили з дитинства. У кожного в сімейному альбомі є світлини, які нескінченно дорогі нам…От дід, живий, у гімнастерці і в медалях, щойно з фронту...



"Інтер" запрошує взяти участь в інтернет-акції "Наш полк". Надсилайте нам фото своїх дідусів та бабусь, які воювали, поділіться спогадами про них та їх історіями. Ми з радістю опублікуємо їх на сайті, і ваших рідних побачить вся країна.

Щоб взяти участь в акції, надішли нам лист на адресу polk@inter.ua, до якого додай фото твого діда чи бабусі. Розкажи про нього, залиш свій номер телефону. 
Ніхто не забутий
За власний кошт телеканал "Інтер" відновлює та ремонтує пам'ятники героїв війни та меморіали ВВВ по всій країні – у Київській області, у Львові, Харкові, на Хмельниччині та Чернігівщині, в Житомирі та Одесі. Ми будемо постійно інформувати вас, наші шановні глядачі, про те, як відбуваються ремонтні роботи – і в ефірі телеканалу "Інтер", і на цьому сайті.
Підтримайте нашу ініціативу – надсилайте фотографії і інформацію про такі пам'ятники, які потребують реконструкції або ремонту, і, головне, організуйтеся на своїй "малій батьківщині", на місцях, в ваших містах і селах, та підремонтуйте, пофарбуйте пам'ятники героїв.
Надсилайте нам інформацію про Вашу ініціативу, а ми розкажемо про Вас в ефірі телеканалу "Інтер".
Пам'ять про героїв-фронтовиків, які загинули за нашу Перемогу, має жити вічно. Адже подвиг їхній безсмертний...
Надсилайте інформацію на електронну пошту polk@inter.ua



Немає коментарів:

Дописати коментар