пʼятницю, 20 лютого 2015 р.

Постфактум : Дебют -Читання

Кажуть, краще один раз побачити, аніж сім раз почути.
Тому без коментарів - фотозвіт про наше зібрання, яке відбулось 19 лютого. А хто пам'ятає про те, що День дарування книг мав продовження саме в цей день, скажу відверто, що наші автори, не змовляючись, завітали з подарунками : власними книгами. І тепер  ви,  наші  шановні читачі, маєте змогу познайомитися з ними в бібліотеці. Але це вже наступна публікація.
 А зараз насолоджуйтеся фото.


Обмін новинками -до початку

Маріанна Гончарова і Аркадій Томулець

Іванна Стефюк -письменник і фотомодель 

Анатолій Томків - автор і неперевершений виконавець власних творів.


Три талановиті жінки : можуть викладати серйозні науки і видавати наукові праці (Гнатчук Оксана, оформлювати книги- Раїса Рязанова, редагувати книги- Лариса Хомич), а найголовніше- самі писати неповторні художні твори. Лірична поезія Лариси і Раї , глибокі за змістом і дитячі за формою байки Оксани в довершеному художньому оформленні Рязанової - справжні шедеври.


Тетяна Боріна , відома як автор Яницька Т. і Діна Канюченко- Пугачова, яка підтверджує, що талановита людина- талановита в усьому: поезії, прозі, і...вокалі.
А вокал був  і в записі , і оригінальний, авторський .Світлана Шаханова , автор-виконавець і автор книг зачарувала нас остаточно і безповоротно.  Ігор Деменчук, хоч і був без співавтора власного романсу, проте подарував хвилини прекрасного релаксу. 
А той романс я, впевнена, обов'язково прозвучить наступного разу.
 Побажаємо всім здоров'я і до зустрічі на наступних  "Дебютах"





Немає коментарів:

Дописати коментар