четвер, 4 вересня 2014 р.

Чернівці - актуально

                   



 От халепа! Такий напис я частенько бачу на своєму моніторі. Тому це було перше, що спливло в пам'яті, коли побачила черговий сюжет " Чернівецького  променя". Зараз поясню чому. Я тут чи не щоденно  "всяко-разно" підігріваю інтерес до читання традиційних книг,  а тут такий віраж.Щоб мене не звинуватили в плагіаті , подаю оригінал:

4 Вересня, 14:16
7d9fc788
ridna.ua



Для зйомок у військовій стрічці потрібні учасники від 16 до 60 років
Завліт Чернівецького драмтеатру Наталія Федорович на своїй сторінці у Фейсбук повідомила про набір охочих випробувати себе у зйомках фільму. 
"Запрошуємо Вас взяти участь у зйомках художнього фільму на військову тематику, в якості акторів масових сцен, що розпочнуться з 9.09.14 в Чернівцях. Також потребуемо аматорів на груповку", - пише Н. Федорович.
                                                                     За словами завліту театру, вік учасників -                                                                       16-60 років. Також потрібні діти.

АЛЕ... трохи подумавши, зрозуміла : ніякого дискомфорту немає. Адже, хто з захоплено читаючих  рано чи пізно не уявляв себе  тим чи іншим героєм ? От і з'явилась нагода  - використовуйте! Врешті решт, Чернівці завжди були містом, яке МАГІЧНО притягувало кінорежисерів. Не дамо традиції перерватися!  
Знімаймося і читаймо!  Читаймо і знімаймося!


Немає коментарів:

Дописати коментар