понеділок, 15 березня 2021 р.

Новинки краєзнавчої полиці: Інна Гончар

 




"Політ думок" від Інни Гончар  вже поповнив фонд краєзнавчого відділу. Щедрим авторським дарунком тішимося, дякуємо автору, талановитій поетесі з Новодністровська та запрошуємо всіх шанувальників поезії до знайомства з подарованими десятьма збірниками. Творчість Інни Михайлівни викликає не лише захоплення від естетики вишуканого слова, глибокої думки, польоту творчої уяви, але й уже вивчається у навчальних закладах.  Минулий рік був щедрим на відзнаки літературних конкурсів і ми пишаємося таким  визнанням буковинської поетеси та бажаємо подальшого злету! 




 Видання Хмельницького  видавництва ФО-П Стасюк Л.


Ці 6 збірників за порами року видано за проектом "Ковток життя" Білоцерківським видавництвом "Час змін".

Збірка віршів за результами  поетичного інтернет-конкурсу, організованого редакцією Міжнародного літературно-художнього альманаху "Sun City "

1 коментар:

  1. Щиро дякуємо панні Інні за активну участь у наших проектах. Запрошуємо всіх небайдужих до сучасного літературного слова у наші групи на ФБ "Сонячне місто" та "Водограй мрій". Тут можна познайомитися з творчістю сучасних авторів, долучитися до конкурсів чи до друку в однойменних альманахах та колективних збірках. Редактор та укладач Олена Гешко (на ФБ - Елена Гешко-Максимюк)

    ВідповістиВидалити