неділю, 18 грудня 2016 р.

Новинки краєзнавчої полиці

Нова дитяча книга С.М. Панчука "Весняний подих"  із серії "У світі дитячої поезії" у художньому  оформленні Р. Рязанової прийшла до дітей Буковини в переддень свята Святого Миколая.
Видання ВІЦ "Місто".
 Презентацію книги зорганізувала Заставнівська районна бібліотека. А група членів клубу "Дебют" взяли участь у імпрезі та щирими вітаннями , неперевершеним вокалом долучилися до теплого, щирого спілкування юних читачів, колег, родини.

"Весняний подих" - це вже третя книга педагога, викладача математики Погорилівської школи, Відмінника освіти України,
 Присутні місцеві поети - Ю.Кушнір,І.Козак, журналіст В.Джуран зійшлися на думці, що говорити з дітьми на рівні дитячого сприйняття - це талант, перевірений часом. А у доробку автора близько 200 художніх творів


"Ці вірші не від гордині, не від амбіцій, а від душі , яка може зігріти світ  теплом "Весняного подиху" - підкреслила Раїса Рязанова.

А Володимир Кавєрін надав спілкуванню особливої атмосфери виконанням пісень на вірші члена "Дебюту" Іванни Стефюк  "Знаєш де поле чистіє початками", "Риби".
Особливо приємним був висновок керівника апарату РДА І.К. Семенюка :" Все важливе починається з бібліотеки і йде від бібліотеки до нащадків".

Немає коментарів:

Дописати коментар