понеділок, 5 грудня 2016 р.

Гордість Буковини : Тетяна Стрільчик.

Цю привабливу  жінку чернівчани знають і як педагога, який всю душу вкладає у свою професійну справу, і як активного відвідувача чи не всіх культурно-мистецьких подій, і як талановитого фотографа, що фіксує миттєвості нашого життя, і як автора багатьох  публікацій в газеті "Версії", де висвітлює знакові для міста події. Тетяна Стрільчик. Тетяна Спориніна. За такими іменами  ми знаємо її. 
Але найбільше почуттям гордості проймаємось за її волонтерську діяльність.
І ось приємна звістка: Тетяну нагороджено Знаком Народної Пошани!



А за що розкажуть фотографії

Тетяна ніколи не була байдужою до несправедливості. Ще у 2013 р. активно підтримувала  інвалідів, ліквідаторів  в їх акції голодування.









Потім події Майдану поглинули її увагу до найостаннішої клітинки свідомості




акція "Зміцни щит України"


А ще  Тетяна - прекрасний педагог, який всю душу вкладає у своїх учнів.А вони  віддячують  своїми учнівськими перемогами   і , впевнена,   все життя пам'ятатимуть  найяскравіші моменти життя, що не відбулися б  без ролі їх наставниці.

Особливо приємно вітати пані Тетяну у Всесвітній день волонтерів.


 А хто бажає більше дізнатися про Т. Стрільчик- Спориніну, пропоную :

1. Склярчук, О. Віртуальні та реальні мандрівки вчителя інформатики [про вчителя гімназії № 2 Спориніну Т.Т.] // Погляд. - 2010. - 22 лип. (№ 29). - С. 10.
2. Константинюк, І. Тетяна - це жінка, що випромінює світло [Текст] : [за матеріалами розмови з викл. інформатики гімназії № 2 Т.Спориніною] // Версії. - 2012. - 26 січ.-1 лют. (№ 4). - С. 16.
3. Наша Тетяна Спориніна "взяла" Берлін!: [диплом ІІІ ст. міжнар. конкурсу фотографії] // Версії. - 2012. - 12-18 квіт. (№ 15). - С. 8.


11 коментарів:

  1. Марина Корнієнко6 грудня 2016 р. о 09:22

    Шановна Тетяно Тадеївно.
    Вітаємо із нагородою!!!
    Ми завжди Вами пишалися.
    Сили Вам і Здоров’я.

    ВідповістиВидалити
  2. Танюшка! Щиро вітаю! І я горда за те, що ми разом вчилися. З тобою можна і в розвідку і в космос.

    ВідповістиВидалити
  3. Дорогі друзі! Щиро вдячна всім Вам за постійну підтримку, небайдужість, вашу допомогу, доброчинність для бійців і їх родин. Медаль "За гідність та патріотизм" - це є спільна нагорода для всіх нас, мої дорогі друзі, колеги, побратими!

    ВідповістиВидалити