середу, 13 січня 2016 р.

Горизонти культури краю : Вижниччина


Вижниччина , край, який народжує і щедро плекає таланти, в черговий раз засвідчила  високий рывень розуміння ролі культурного розвитку в житті спільноти. А саме : 13 січня на сесії районної   ради прийнято рішення про заснування ряду
районних премій:





   -імені Василя Михайлюка в галузі культури           ( композиторська та виконавська діяльність).
 Премія  присуджуватиметься щорічно на конкурсній основі за творчі досягнення у попередньому році переможцям  конкурсів, фестивалів – аматорів вокального та  композиторського мистецтва з числа працівників і  учнів загальноосвітніх закладів та шкіл мистецтв  Вижницького району. Премія присуджується до дня пам’яті Василя Михайлюка – 2 травня та дня   написання всесвітньо відомої пісні «Черемшина» - 5 травня.



-імені Валерія Васькова у галузі хореографічного мистецтва, яка присуджується щорічно 27 червня (до дня народження В.Васькова) на конкурсній основні за творчі досягнення переможцям конкурсів, фестивалів, аматорів хореографічного мистецтва з числа працівників та учнів загальноосвітніх закладів та шкіл мистецтв, аматорам та хореографам.

А також засновано районну премію імені Миколи Шутака в галузі журналістики, драматургії та театрального мистецтва. Ця премія присуджуватиметься щорічно на конкурсній основі за кращі твори журналістики та драматургії, створення театральних творчих робіт. Премія присуджується до дня народження Миколи Шутака (14 серпня).




За інформацією :

На Вижниччині запровадили низку премій в галузі журналістики, культури та хореографічного мистецтва Опубліковано: Вівторок, 12 січня 2016, 20:09

http://vnrda.gov.ua/index.php/2-uncategorised/4728-na-vyzhnychchyni-zaprovadyly-nyzku-premii-v-haluzi-zhurnalisty
     Успіхів талановитим  Вижничанам ! Здобувайте премії, долайте Мистецький Олімп ! Даруйте світові нові Імена!

Немає коментарів:

Дописати коментар