понеділок, 10 листопада 2014 р.

Новини від Магії Буковини

РАДІСНІ НОВИНИ:
 " Магія Буковини " вже ділилася з вами інформацією про
 Бойчука Володимира ,учасника АТО, автора
 "Гвардійської пісні."   (       https://yadi.sk/d/U95_V1LPYyPpe )
                                                 Нагадуємо

неділя, 3 серпня 2014 р.



Це сайт "Район-інфо Вся Новоселиччина", адміністратором якого Андрієм
Романцовим ,було вперше подано надзвичайно цікаву і гонорову для краян інформацію.

 Саме за цим посиланням
https://yadi.sk/d/U95_V1LPYyPpe
 - наша гордість: а саме- "Гвардійська пісня". ЇЇ автор  - наш земляк  Володимир Бойчук з Новоселиці .Дякуємо журналісту і будьмо впевнені, що ця пісня допоможе нашим захисникам Текст пісні опубліковано в газеті " Слово правди"-2014.-18 лип.(№30).-С.4

А в ці дні мужній воїн, Герой України  повернувся додому." Буковинська правда" 8 листопада  повідомила :

До Чернівців повернувся герой АТО, автор неофіційного гімну Нацгвардії 



В Чернівцях зустріли добровольця Володимира Бойчука.
Навесні Володимир приєднався до другого добровольчого батальйону Нацгвардії. Згодом отримав вогнепально-осколкові поранення. Проходив тривалий курс лікування у Києві. 
Отримав звання герой України.
Військовослужбовець є автором неофіційного гімну Національної гвардії України. 
Навесні добровольцем пішов захищати нашу Батьківщину (2 добровольчий батальйон Національної гвардії України). 
                                             Слава Героям!!!

ПРИЄМНІ НОВИНИ
Виконуючи інформаційну функцію, ми намагаємося донести до вас корисну інформацію І дуже приємно, коли наша робота використовується вами та ще й сприяє позитивним результатам.
Нагадуємо:
буковинським письменникам було розіслане  посилання від "Друг читача"  такого змісту: Громадський інститут аналітики за підтримки  Благодійного фонду «Наше Прикарпаття» оголошує про початок прийому робіт на участь у літературному фестивалі «З точки зору осені», який святкує своє 18-річчя. Про це повідомляєCultprostir. Поети та прозаїки, яких надихає осінь, мають можливість надіслати свої твори, присвячені цій порі року, до 31 жовтня (ztochkyzoruoseni@ukr.net) та позмагатись за творче визнання і винагороду.
9 листопада відбулося урочисте підбиття підсумків 18-го відкритого щорічного літературного конкурсу «З точки зору осені».Художньо найкращим та найбільш осінньо-експресивним був творчий доробок
 Іванни Стеф’юк із Чернівців, яка й стала цьогорічним переможцем. Вірші пані Іванни, до речі, уродженки с.Кобаки на Косівщині, друкувалися в численних альманахах та журналах («Золота пектораль», «Перевал», «Буковинський журнал», «Німчич» та ін.), а новелістика нещодавно вийшла окремою книгою «За руку з гостем».  Іванна Стеф’юк – член Національної спілки письменників України (з 2013 р.), журналіст, аспірант кафедри української літератури Чернівецького національного університету ім.Ю.Федьковича, фотомодель, керівник мистецької світлиці «Оберіг» та ін. Благодійний фонд «Наше Прикарпаття» за перемогу у конкурсі нагородив Іванну Стеф’юк ноутбуком.
    Вітаємо  переможницю і бажаємо  нових успіхів ! Та чекаємо на нові твори!

Немає коментарів:

Дописати коментар