понеділок, 18 травня 2020 р.

Літературний Олімп : Чернівці мають таланти!



    Щойно надійшла дуже приємна звістка : вийшла з друку книга творів  переможців  Міжнародного конкурсу поезії "Життя починається з вечора". І авторські примірники уже дісталися до власників. Серед авторів і наші учасниці клубу "Дебют Читання". Дуже радо за буковинських поеток Раїсу Рязанову та Галину Пелепюк-Мрихіну, чиї поезії визнано авторитетним жюрі як переможців. А склад жюрі дійсно серйозний  і неупереджений : 
Бахит Кенжеєв (США),  Таріел Цхварадзе (Грузія), Олег Нікоф (Україна),  Віталій Мамай (Ізраїль), Світлана Андронік-Шимановська (Україна), Юрій Михайличенко (Іспанія), Юлія Мамочева (Росія). Про цілковиту анонімність , навіть, зайве говорити. А от голосування на сторінці конкурсу було цілком  прозорим. Кількість оцінок міг простежити кожен бажаючий.















А відкриває  збірку наша талановита Світлана Андронік, віртуальна учасниця "Дебюту". Неодноразова переможниця  шорічних конкурсів "ІнтеРеальність", Творчість якої відома вже далеко за межами України настільки, що Світлану запросили  до  складу жюрі. І її поезія цілком   заслужено ввійшла до числа переможців. 


 Що може бути приємнішим для автора, як тримати в руках   щойно видану книгу, вдивлятися в рядки, в які перелилися часточки душі і серця, думки і власні відчуття! Що може бути приємнішим нам, учасникам клубу "Дебют Читання", за радість за своїх друзів!
 Пишаємося і бажаємо нових творчих вершин.

Довідка : Міжнародний конкурс  поезії "Життя починається з вечора" відбувається за підтримки літературно-художнього журналу "Твоя глава"  та за інформаційної підтримки літературно-художніх  журналів "Новий Світ" ( Канада), Видавництва"Друкарський двір Олега Федорова" ( Київ, Україна), "Арка-фест" та Teatre Llantiol ( Іспанія), "Батумські канікули" (Грузія),  "Вітебський листопад"(Білорусь) .





Немає коментарів:

Дописати коментар