вівторок, 27 березня 2018 р.

Герой живе у книзі.

 
Вихід кожної нової книги - це досить вагома 
подія  в нашому житті. А особливо, коли це книга про наших сучасників, про тих, хто жив, працював поряд з нами. А ще більше, коли це книга- пам'ять про героїв, що виборювали наше мирне життя сьогодні. Книга, що видрукувана коштом доброчинних внесків земляків. Книга, матеріал до якої зібрали наші колеги-бібліотекарі. 

Про презентацію книги  повідомляє ttps://pogliad.ua/news/culture/bukovincyam-prezentuvali-knigu-spomin-pro-leonida-dergacha-351989

Буковинцям презентували книгу-спомин про Леоніда Дергача

Захід проходив у читацькому залі Зарожанської сільської бібліотеки
15 березня 2018 року у читацькому залі Зарожанської сільської бібліотеки відбулась презентація книги пам’яті про Народного героя України Леоніда Валентиновича Дергача.
У заході взяли участь представники влади, педагогічні колективи Зарожанського НВК та Зарожанської музичної школи, представники ГО «Добротворець», учасники антитерористичної операції, волонтери, поетеси Євдокія Турецька та Тетяна Швець, друзі та сім’я Леоніда Дергача.
Книга-спогад «Наша гордість і біль» упорядкована працівниками Зарожанської бібліотеки Зоєю Галичанською та Оксаною Винятинською. У книзі можна знайти сторінки життя Леоніда, спомини та згадки родичів та близьких, однокласників та друзів Льоні, вірші поетів та членів літ-студії «Веселка», написані на світлу пам’ять Героя. Видання побачило світ завдяки спільним зусиллям підприємців та односельчан Леоніда Валентиновича. Про це повідомляють на офіційному сайті Хотинської РДА.
Перед початком заходу хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять усіх загиблих військовослужбовців, які захищають кордони на Сході України.
Представники ГО «Добротворець» вручили Алевтині Іванівні Дергач - «Орден матері»від 72-ї окремої механізованої бригади, у якій служив Леонід. Опісля учасникам заходу показали відеоролик останнього інтерв’ю Льоні.
ttps://pogliad.ua/news/culture/bukovincyam-prezentuvali-knigu-spomin-pro-leonida-dergacha-351989

Немає коментарів:

Дописати коментар