вівторок, 8 вересня 2015 р.

Продукції Букреку щасливої дороги на Книжковий форум

З вагомим творчим доробком вирушає  Видавничий дім БукРек на  Львівський  форум видавців. Окрім книжкової продукції, яка, впевнена, матиме надзвичайний попит, наші видавці представлять ряд презентацій та автограф-сесій :
       - презентація підручника "Давньогрецька мова" авторів Р.Оліщук, І.Макар
Підручник складається з короткого курсу граматики давньогрецької мови, різнопланових практичних завдань, текстів для перекладу,як адаптованих, так і оригінальних, історичних довідок до текстів, давньогрецьких висловів, а також давньогрецько-українського (2792 слова) та українсько-давньогрецького словників (839 слів). 


*
- презентація книги Григорія Тименка "На вулиці мертвого сонця" з серії "Третє тисячоліття: українська поезія" ( книга видана  завдяки Мирославу Лазаруку і з впорядкуванням та передмовою Івана Дзюби. 24-річний поет таємничо зник у 1968 році. Трагічна доля і поезія, яка випередила свій час ...)
                                                                             *
- презентація тритомника "Від депортації до депортації", яку автори  Ю.Макар, В.Макар,М.Горний приурочили до 70-річчя депортації українців із Польші
На базі зібраних в архівах України, Польщі та Канади матеріалів, з залученням опублікованих документів і значної кількості наукових опрацювань автори виклали своє бачення долі українців Холмщини та Південного Підляшшя від їх вивезення углиб Росії під час Першої світової війни, їх переживань у складі міжвоєнної Польщі, під час Другої світової війни, евакуації (депортації) на підставі Угоди від 9 вересня 1944 р. до УРСР і ганебної акції Вісла – депортації в кордонах повоєнної Польщі.









- презентація книги "Теодот Галіп.Твори"


 Презентація коміксу "Українські супергерої".
 Автор ідеї Леся Воронюк  :" Розкажемо не тільки про "Врятувати жайворонка"( 2-й випуск), а й про нову пригоду "Невидимий острів", який буде презентовано вперше".
(Серія патріотичних коміксів створена задля того, щоб в українських дітей та підлітків були свої герої для наслідування, а не тільки Супермен, Жінка-кішка і т.д). Кожна з історій коміксу перегукується із подіями, які відбуваються в Україні)

- Презентація нового роману Оксани Драчковської  

Різні варіанти жіночих доль непомітно і органічно вростають в оповідь, захоплюючи читача у простір смислової реальності. А розв’язка приводить до висновку, що жінка – це результат інтенсивних внутрішніх перетворень, подібних до тих, що відбуваються в лялечці. Хто вийде із лялечки – завжди загадка. Ким стане принцеса, пройшовши ініціацію, –Гліндою чи Ельфабою?...


Окрім того пройде ряд зустрічей з не буковинськими авторами, чиї твори видані нашим Видавничим домом Букрек:
-Автограф-сесія Андрія Волошина з книгою "Інша імперія"
Друга поетична збірка Андрія Волошина «Інша імперія» продовжує започаткований автором у першій «Nасправді Nещастя Nемає» пошук нових, археофутуристичних форм вияву світобачення митця.

Презентація історичного роману Василів-Базюк Л. Й. Дороги життя: історичний роман / Л.Й. Василів-Базюк. Чернівці: Букрек, 2015. – 832 с..

 Окремі сторінки автобіографії розкриває авторка в своїй новій праці. На прохання дітей та онуків, написала  про своє життя.  Дитинство на Волині, Друга світова війна, вимушений виїзд за кордон, пошуки місця проживання на чужій землі – все це описує на сторінках історичного роману (
Презентація книги новел Людмили Таран "Прозорі жінки"
Жіноча тілесність, жіноче письмо у книзі малої прози уже пройшло "випробування" Книжковим арсеналом" у квітні ц.р.в Києві

-Презентація  книги Світлани Костюк "Траєкторія самоспалення. Щоденникові записи у віршах"

Книга вже була представлена українській громаді Неаполя, а за вірш Любов лище любов врятує світ" автор отримала нагороду Міжнародного конкурсу "Між словом і вічністю" 


Обговорення книги Дмитра Савченка "Київ Хунта Сіті"
Автор у звичній для нього манері працює зі словом на межі нарису, есе, поезії та документалістики, плекаючи свій індивідуальний жанр - провокацію.

Приємно,що і мої земляки з  Чернігівщини також друкують свої книги у Букреку. На форумі пройдуть  автограф-сесія Олександра Балабка , книга якого вже здобула популярність і перемогу в номінації «Життя славетних» Всеукраїнського конкурсу «Краща книга України» 2014 року за книжку «Рай і Пекло Коцюбинського». 


та книга "Відлуння нашої хати" лауреата " Міжнародного конкурсу "Корнійчуковська премія" за кращий твір для дітей  Тетяни Винник з Ніжина .

Немає коментарів:

Дописати коментар