вівторок, 29 вересня 2015 р.

Бібліотека. Книга. Час.

  Час стрімко наближає нас усіх до зо вересня, дня, коли всі бібліотеки України святкують своє професійне свято. 
А наша бібліотека впродовж останньої декади місяця енергійно і креативно працює, щоб гідно  зустріти і власний 75-річний ювілей. Чернівчани стали учасниками цілого ряду цікавих заходів: і зустріч  в клубі "Дебют-Читання", і "Бібліотечне безсоння-2", і День бібліографії, і ще, і ще... на різні смаки, вік, запити .
  75 років: час достатній для того, щоб створити стійкий імідж установи, необхідної буковинцям. Необхідної у різнопланових проявах. Багато поважних краян запевнить про своє навчання, завдячуючи книжковим фондам бібліотеки, багато хто займається дослідницькою роботою і нині.  Значне коло наших відвідувачів проводить тут змістовне дозвіля. Хто любить книгу, хто прагне удосконалення завжди знайде в бібліотеці щось суто індивідуальне. А ми в той же час прагнемо іти з вами в ногу. Вивчаємо ваші інтереси, віднаходимо сучасні і цікаві форми спілкування, намагаємося створити комфортні умови для користування бібліотекою. Для тих, хто з певних причин не може прочинити двері бібліотеки, може прочинити їх у віртуалі - там і наші блоги, і спілкування у соцмережах, там і частина  інформаційного обслуговування на відстані .
Але і друкована книга , і електронна - дві сторони однієї медалі : читання завжди в тренді. Людина  з книгою -це ... То ж приймаючи вітання з професійним святом, ми вітаємо і вас, шанувальників книги, читайте і будьте успішними!
А як приклад  пропоную вам невеличкий фотосюжет про культ  книги  у   видатній буковинській  родині Івасюків.
 Адже бібліотека наша з гордістю носить ім'я письменника , голови сім'ї ,
Михайла Григоровича Івасюка.

Читання єднає покоління:  Михайло Григорович з внуком Михайликом. 

Можливо шлях від маленького читача-слухача до кандидата  політичних  наук, викладача кафедри  міжнародних відносин ЧНУ ім. Ю.Федьковича, депутата Чернівецької обласної ради    Михайла Вікторовича Павлюка   проліг від цієї щасливої миті спілкування з дідусем і дитячої        книги казок.



Син Михайла Григоровича Володимир Івасюк, композитор, Герой України.

В різні роки Володимир не перериває зв'язку з книгою.



 Галина Михайлівна, професійний медичний працівник, проте книга і в її житті посідає почесне місце.  Водночас, вона упорядкувала фотоальбом брата " Вернись із спогадів"



Продовжує справу батька власною професійною  літературною діяльністю  Оксана Михайлівна, автор значної кількості видань. Серед них -  впорядковані і видані твори Михайла Григоровича.
А на фото - тримає оригінал " Акордів" І.Франка 









Немає коментарів:

Дописати коментар