середу, 29 квітня 2015 р.

Новини літературного життя

 " Друг читача" пропонує : 

В Україні запрацював он-лайн каталог літературних організацій

*
Літературний портал Litcentr запустив он-лайн Каталог організацій та культурних установ, ініціативних груп та творчих спілок, що займаються літературними проектами в Україні. До розміщення інформації у Каталозі також запрошуються Локації та ЗМІ, що відкриті до співпраці в рамках літературних проектів та культурних ініціатив.

Платформа створена задля зручності пошуку партнерів та сприяння налагодження співпраці між інституціями, що займаються реалізацією культурних проектів та промоцією літератури в Україні.

Розділи каталогу:
ОРГАНІЗАЦІЇ – державні організації, закордонні культурні центри в Україні, громадські організації, ініціативні групи, творчі спілки, фестивалі, конкурси, видавництва, фонди.

ЛОКАЦІЇ – арт-кав’ярні, бібліотеки, вільні простори, галереї, кінозали, клуби, книгарні, концертні зали, музеї, театри, хаби, інші простори.
ЗМІ – друковані ЗМІ, он-лайн платформи, телебачення, радіо, журналісти.

Відкриті до співпраці організації, локації та ЗМІ, що зацікавлені бути представлені у мапі, мають можливість самостійного внесення інформації про себе до Каталогу.

                                                А ТАКОЖ :

Українське видавництво започатковує літературний конкурс для молодих авторів

24 квітня 2015 на презентації дебютної книжки “Київ-Париж (У пошуках застиглого часу)” Богдана Образа було оголошено про започаткування нового літературного конкурсу для молодих письменників. Повідомляється на сайті Нора-Друк.

Директор мережі книгарень “БУКВА” Костянтин Клімашенко анонсував, що для підтримки молодих письменників разом з видавництвом “Нора-Друк” започатковано літературний конкурс для дебютантів з “пристойним” преміальним фондом та виданням першої книжки.

Більше інформації фундатори конкурсу обіцяють влітку, коли будуть оприлюднені його умови та терміни проведення.
                        ( http://vsiknygy.net.ua/news/41455/)
                                          

Немає коментарів:

Дописати коментар