четвер, 7 квітня 2022 р.

Непоправна втрата ... Боднар Катерина Филимонівна

 



 Сумна новина зранку постукала у наші двері.  Завершила   свій земний шлях наша колега Катерина Филимонівна Боднар.  Надзвичайно світла, щира, доброзичлива людина. Високоваліфікований фахівець, чий вагомий вклад у розвиток бібліотечної справи відзначено на рівні держави.  Указом Президента України № 919/2007  Катерині Филимонівні присвоєно звання Заслужений працівник культури України. Мала багато відзнак обласного рівня.  Ми ж колеги знаємо Катерину Филимонівну, як відповідального, мудрого і  творчого фахівця. За роки трудової діяльності Катерина Филимонівна засвідчила свій високий професіоналізм на різних ділянках. На її долю випало запровадження  нової системи біліотечної практики - створення першої централізованої бібліотечної системи на Вижниччині, яку вона  очолила і довгі роки плідно керувала нею. За досвідом до Вижниці приїжджали бібліотечні фахівці з інших областей. В любій ситуації, в любому колективі Катерина Филимонівна знаходила раціональні шляхи вирішення завдань і проблем.


 Бібліотечна спільнота, а  особливо, колектив Чернівецької обласної бібліотеки імені М.Івасюка, де Катерина Филимонівна пропрацювала   від  1982 р. на посаді заступника директора, знають і віддають належне її людським рисам. Завжди врівноважена, стримана, доброзичлива і чуйна  порадниця, а не лише керівник. З виходом на пенсію Катерина Филимонівна не залишила колектив і роботу, продовжила її уже на іншій ділянці. На дозвіллі любила вишивати.  Любила природу, добре зналася на травах, грибах, квітникарстві і щедро ділилася своїми знаннями з охочими. Вміла розрадити, підставити плече, допомогти .
 Віддаючи належне пам'яті нашої Катерини Филимонівни, схиляємо голови в скорботі, промовляючи " Царство небесне". Бо відійшла в засвіти у велике Християнське свято.  З вдячністю пам'ятатимемо Вас, дорога Катерино Филимонівно...


Немає коментарів:

Дописати коментар