середу, 23 червня 2021 р.

Новинки краєзнавчої полиці: дарунки авторів особисто для вас

Відомо, що вихід з друку книги - завжди очікувана і особливо  урочиста подія для автора. І ,як правило, у буковинських авторів є дуже позитивна  практика : ділитися радістю з читачами. І не з одним-кількома друзями, а з усіма , хто дружить з книгою. Тому ми в бібліотеці досить часто зустрічаємо авторів з щойно видрукуваною книгою, які вони щедро дарують для загалу. Ми з вдячністю і радістю за наших читачів приймаємо ці дари  і інформуємо, якими книгами, що останнім часом поповнили фонд відділу краєзнавства ви можете скористатися без необхідності купувати їх в магазинах. Зазвичай, кожна подарована книга  має і автограф, що додає книзі бібліографічної цінності. Запрошуємо до знайомства!


Аркадій Євгенович Мойсей на сторінках своєї книги виступає справжнім парипатетиком. Варто перегорнути сторінки, щоб переконатися в цьому. І допомагає в цьому і автор передмови - син автора, Антоній Мойсей, доктор історичних наук, професор, завідувач кафедри Буковинського державного медичного університету.

 Вже  очікуваними стали книги батька і сина Ткачів. Валентин Іванович Ткач завжди супроводжує свій подарунок добрим побажанням читачу. "Пандемія - Маланка " теж має своє особливе  гасло " Живіть напрочуд!». Це мій девіз цієї книги."(В.Ткач)

А віднедавна Володимир Ткач теж заявив себе автором книг серії цікавих підручників з хімії. Надвичайно незвичайне поєднання непоєднуваного ( на перший погляд) Володимир  доносить до юних читачів зі сторінок невеликих за об'ємом, але цікавих видань, яких зібралася вже ціла
добірка.
Тема найсвіжішої книги на сьогодні досить актуальна.Особливо для футбольних вболівальників.

 Поповнилася і автоська підбірка подарунком Вікторії Бричкової-Абу Кадум. Гостя з Йорданії, українка, відома своєю різножанровою поезією, набільше взяла в полон душі земляків своєю патріотичною позицією, підтримкою українських воїнів.
 


Назва третьої збірки - своєрідний автограф для кожного, виведений рукою авторки.
 Поетичну полицю поповнять і дві збірки Хотинського поета Сергія Паращука


 Повернення до  релігійної духовності, вивчення історії культових споруд в окремих населених пунктах є предметом інтересів авторів і читачів. Для поповнення сторінок освіченості в цьому напрямку звертайтеся до нових надходжень.


Запрошуємо! Книги чекають на вас. Вони люблять, коли шелестять їх сторінки. 

Немає коментарів:

Дописати коментар