середу, 13 лютого 2019 р.

Книга - найкращий подарунок

    14 лютого - Всесвітній день дарування книг. Чудовий привід висловити подяку всім, хто ділиться з читачами не лише книгою, а насамперед, частиною своєї душі, перелитою у друковані рядки. Відділ краєзнавства, чиї фонди постійно збагачуються дарчими виданнями  буковинських авторів особливо  цінні ще й автографами, адресованими  нашим читачам.
 Лише минулого року ми  з вами отримали 5 томів "Вибраного" Віталія Григоровича Демченка .

Як і попередні видання, ми отримали подарунок від Валентина Ткача книгу "Моя карнавка".  з незмінним, "фірмовим" побажанням " Світла в хаті", у який закладено глибокий зміст.


 











Плідним на  нові книги був рік і у Софії Ісааківни Березіної. Чернівчани пам'ятають презентації її   книг і активно користуються подарунками .

































Новими творчими здобутками  і надрукованими книгами відзначився рік  у Іванни Стеф'юк. І хоча ще не всі  її видання є у нашому фонді, але за подаровані щиро дякуємо.



Гордимося  вагомою добіркою книг Тамари Артемівни Севернюк. Кожну свою книгу дарує Поет з великої літери , з глибокою пошаною до читачів, де кожне слово щире, точне, довершене, слово, подиктоване серцем.














Значним поповненням завдячуємо Василю Васильовичу Васкану . Кожне нове видання він із щирою душею і дарчим  написом залишає для вас, відвідувачі бібліотеки.





Вже і видання нинішнього року поповнюють нашу скарбницю. Ювілей Інни Гончар  відзначено виданням нової поетичної збірки, яку авторка люб'язно подарувала і бібліотеці та всім її читачам.


Надзвичайно приємними  завжди є дарунки з- поза меж Буковини. Особливо, книги-присвяти нашим відомим краянам.
 Щира вдячність  Снятинцям за той пієтет, яким пронизані сторінки книги, приуроченої 66-й річниці від дня народження Назарія Яремчука і за  цінний подарунок його шанувальникам.




Бажаємо всім  авторам книг подальшої наснаги на творчість.Нехай труд душі вашої завжди втілюється у друкованій книзі. З вдячністю  від працівників бібліотеки і її читачів.Разом ми додаємо  і свою частку до великої справи- підвищення інтелектуального потенціалу  українців.

Немає коментарів:

Дописати коментар