четвер, 19 січня 2017 р.

Буковина :актуально


Нові перспективи покращення  життя громад відкриваються  на Буковині та на Одещині ,  де започатковується впровадження Програми Розвитку ООН в Україні, спрямованої  на  поліпшення добробуту  та  життя найбільш  уразливих груп населення. Програму фінансово підтримує Агентсво розвитку  Австрії та охоплює  понад 150 тисяч осіб з обласних центрів та 18-ти інших населених пунктів.
Проект також стимулюватиме участь громадян у місцевому самоврядуванні та заохочуватиме впровадження ініціатив на рівні громад, зосереджуючи увагу на інклюзивності та охопленні найбільш незахищених верств.
У рамках Проекту громадським організаціям надаватимуться гранти для реалізації мікро - проектів з підтримки соціальних об’єктів (шкіл, дитячих садків тощо). До 50% витрат будуть профінансовані Проектом (6 500 євро на одну ініціативу), до 45% - місцевими бюджетами та щонайменше 5% - організаціями - бенефіціарами.

Загальний бюджет Проекту, профінансований Агентством розвитку Австрії, складає 500 000 євро.
 Деталі про проект  за посиланням 
Contact information
Медіа-запити:Євген Зеленко, Координатор по зв’язкам з громадськістю та роботи зі ЗМІ, ПРООН
+38-095-276-1406 yevgeniy.zelenko@undp.org
За матеріалами : http://www.ua.undp.org/content/ukraine/uk/home/presscenter/pressreleases/2017/01/18/austria-finances-new-undp-initiative-

Немає коментарів:

Дописати коментар