пʼятницю, 6 січня 2017 р.

Щоб знати кого вітати : Юхим Семенович Гусар

Якщо ви цікавитеся питаннями краєзнавства і якщо хоч на хвильку  задумалися над якимось фактом чи іменем, якщо вам неохідне фото чи інформація, якої не змогли знайти у друкованих засобах інформації, не сумнівайтеся : вам може допомогти Юхим Семенович. Це  без перебільшення - "ходяча краєзнавча енциклопедія". Це людина, яка першою поспішає повідомити нас про найважливіші події в житті краю. Якщо ви користуєтеся Фейсбуком, ви погодитеся зі мною.
 А хто відвідує бібліотечні творчі зустрічі  з відомими краянами , особисто пересвідчився,- Юхим Семенович авторитетний знавець нашої сучасності. І щирий друг нашої бібліотеки: активний користувач, науковий  консультант багатьох наших видань, учасник масових заходів. У Юхима Семеновича завжди знаходиться аргументований фактаж, тепле щире слово для ювілярів і не тільки. Добіркою  видань, які він підготував про наших краян мало хто може так пишатися. Приводити  аргументів для підтвердження потужності постаті  Ю. Гусара на краєзнавчих теренах можна безкінечно. Але хто сумнівається у тому? Він - добре знана на Буковині , красива своєю працею,  з світлою душею , добрим серцем людина . Наш сучасник, про якого з часом буде написано не менше книг,ніж він створив для нас.

 А завтра , разом з Різдвом  приходить і його особисте свято : день народження.
 Прийміть найщиріші вітання, Юхиме Семенович. І як ви любите вітати : З роси і води Вам!  Нехай годинник вашої наснаги ніколи не зупиняється. Нехай здоров'я лиш прибуває, нехай тішать успіхами  ваші нащадки. і нехай втілюються творчі задуми , хай побачать світ  ще багато- багато ваших краєзнавчих досліджень.

Немає коментарів:

Дописати коментар