четвер, 4 червня 2015 р.

Гордість Буковини : з іменем Степана Сабадаша.

04 червня - День вручення мистецької премії С.Сабадаша. Символічно, що 5-та  від започаткування районна премія відбувається у ювілейний рік  композитора.





ВІТАЄМО ЛАУРЕАТІВ -2015!


Цьогорічних номінантів троє. 
Так, у номінації «Науково-дослідна робота» лауреатом премії стала Люся Збіра, вчитель історії Топорівської ЗОШ. У її доробку чимало науково-дослідних творчих робіт –  «З минулого буковинського села Топорівці», «Топорівці: з глибини віків до сьогодення», «Топорівський вісник» тощо. Клопотання про присудження премії Люсі Збірі до оргкомітету надійшло від районної ради.
                У номінації «Музичне мистецтво» - Сергій Беспалько – самодіяльний поет, композитор, соліст та художній керівник КУ «Будинок культури с. Стальнівці». Сергій Беспалько є постійним лауреатом Всеукраїнських та Міжнародних фестивалів, автором поетичних збірок. На нагородження високою мистецькою районною відзнакою його висунуло Міжрайонне товариство молдавської культури.
            
    Третім лауреатом став начальник відділу культури, національностей та релігій РДА Валентин Скоробогач, за пропозицією члена оргкомітету, голови обласного відділення Товариства «Україна-Молдова» Василя Васкана у номінації «Організація культурного життя району і пропаганда творчості композитора С.Сабадаша».



Немає коментарів:

Дописати коментар