суботу, 9 травня 2015 р.

Мустанг -руфер, Мустанг- читач!


Від учора вінок з червоних маків прикрашає монумент Батьківщина Мати в Києві. " Маємо пам'ятати тих, хто загинув і тих, хто живий" -сказав киянин, руфер  Mustang Wanted, який ідентифікує себе як Георгій (або Григорій).  20 серпня минулого року він став відомий усьому світові, завдяки сміливому кроку :  фото з пофарбованою в кольори Українського Прапора  зірки на висотці на Котельницькій набережній Москви , приурочене Дню Незалежності України  облетіло чи не  всі друковані і інтернет-видання.

За цю сміливу патріотичну і досить ризиковану в усіх відношеннях   акцію Мустанг отримав премію  "The Troublemaker Award ("За порушення громадського спокою") за 2014 рік  в розмірі  10 тис. доларів, яку разом з коштами (5 тис. дол), вирученими від продажу ексклюзивного відео телеканалу Life News передав батальйону "Донбас" (офіційний сайт «Troublemaker Award»). А ще він виявив неабиякі людські якості, заявивши після всього :"Визнаю себе винним в "хуліганстві" і готовий постати перед цим самим судом в обмін на звільнення прекрасної сміливої української дівчини - Надії Савченко. Вона точно ні в чому не винна, а я-то хоч зірку пофарбував".(http://life.pravda.com.ua/person/2014/08/23/178500/ )
А я хочу познайомити вас з ним, як людиною не лише сміливою,а і  читаючою :
" Не дивлячись на своє  захоплення висотою, він наділений  здоровим глуздом, а - що найдивніше - на відміну від більшості ровесників, любить читати книги. Він прочитав всі романи Достоєвського і, коли я запитую, який йому подобається найбільше, відповідає: "Вибрати неможливо, вони всі дуже різні і всі мені як друзі".
 (Культурный дневник / Дневник Дмитрия Волчека ( Радио свобода сайт)
 Павло Геннадійович Ушивець, більш відомий, як руфер Mustang Wanted, зараз воює за сили АТО в районі Широкіного. 
У листопаді Павло Ушивець офіційно змінив ім'я на Слава Україні.(http://espreso.tv/news/2015/04/27/rufer_mustang_wanted_vzyav_v_ruky_zbroyu )

Немає коментарів:

Дописати коментар