середу, 25 червня 2014 р.

Краєзнача книжкова полиця

 Сергій Воронцов, журналіст, шеф редактор електронного " The Chernivtsi times" відомий як надзвичайно закохана людина. Закохана у своє місто і його унікальну історію . Його публікації володіють МАГІЄЮ :магією захоплювати і не відпускати, перетворювати читача у спільника, який з нетерпінням чекає наступного екскурсу незвіданими стежинами у минуле.

          Цього разу він нас зваблює очікуванням зустрічі з новим виданням, про яке пише:

Репортеры из Атлантиды(Нічний Таймс)


Чернівчани, як відомо колишніми не бувають)) Анонсуємо вихід нової книжки про Чернівці, до виходу якої долучилися чернівчани у США, Росії, Чехії і Чернівців))) Вони неймовірно різні: за темпераментом, почуттям гумору, поглядом з-під окулярів і статками. Але вони з Чернівців) Не всіх авторів знає теперішня чернівецька публіка, колись буде нагода ми їх представимо детально.  Пропонуємо невеличке есе написано спеціально для цієї книги.Про фотомитців Сергія Лопатюка і Вячеслава Тарновецького. Їх фото мені подобається. В них дивний смак, дивний кайф.  Люди мають бути дивними.  Це їх призначення.

2 коментарі:

  1. Вітаю блогерів, дуже оперативна та цікава інформація.
    Взагалі Сергій Воронцов талановитий журналіст, тримає "руку на пульсі часу".
    Хотілося би почути вашу думку щодо культурного розвитку нашого міста. В чому наша "європейськість" на сьогоднішній день?

    ВідповістиВидалити
  2. Вибачте за затримку з відповіддю. На мою думку, - "європейськість " на сьогодні - це збереження нашого міста, тієї чарівної старовини, що ми отримали у спадок, у особистій культурі кожного мешканця,самодостатності і самосвідомості.Підтримую креатив сучасників але в межах адектватного поєднання з історичним , без втрати "обличчя" міста.

    ВідповістиВидалити