пʼятницю, 24 березня 2017 р.


   Ігор Буркут - людина, з якою забуваєш про час

 краще про Ігоря Григоровича , як це зроблено в публікації газети "Версії" ще 5 років тому, важко сказати. Кожному слову цього мудрого чоловіка  віриш беззастережно. Ловиш кожне слово, і хочеш слухати і ще, і ще. На будь-яку тему. У Ігоря Григоровича надзвичайний талант спілкування , потужна позитивна харизма, енциклопедичні знання і ...доступність. Це дорого коштує сьогодні. Тому  пропоную всім долучатися до інтелектуального напрацювання вченого, його публіцистики, дослухатися до аналітичних висновків , насолоджуватися вишуканим гумором. Тут може стати в нагоді і біобіблографічний покажчик, виданий обласною бібліотекою.
А за новинками, публікаціями останніх років звертайтеся до краєзнавчого відділу обласної бібліотеки, - з радістю допоможемо.
 До уваги читачів  і книжкова виставка "Історія, міфи, реальність - життєве захоплення", присвячена 70-річчю І.Г.Буркута , що діє у читальному залі бібліотеки.

А в ювілейний день народження з глибокою повагою вітаємо , Вас, Ігоре Григоровичу! Бажаємо насамперед здоров'я. Бажаємо, щоб у житті було більше нагод для радості, спокою і можливості втілювати задумане!

Немає коментарів:

Дописати коментар