пʼятницю, 21 жовтня 2016 р.

Дебют у барвах осені

    Творчість членів клубу "Дебют Читання" так само яскрава, як осінні барви. Жовтнева зустріч, зрештою, як і всі попередні, без перебільшення - довгоочікувана і 
тепла, відкрила нові сторінки поезії, прози, авторської пісні. Словами важко передати атмосферу. Її варто відчувати, слухаючи  унікальне  виконання, неповторні нотки і акценти, які закладені авторами. Повторити це неможливо, адже кожне наступне прочитання буде вже іншим. А надрукованим текстам читач, мабуть, надасть свого власного відчуття слова.
 А от фотозвіт може таки познайомити з нашими "Дебютантами" жовтня.

Поетеса, художник і наш фотограф Раїса Рязанова, лірична і сонячна, як і її поезія.



Діна Канюченко-Пугачова  постала різножанрово: у гумористичній манері , як завжди,  повела у світ  юності за сторінками новели "Ім'я на зап'ясті" та поетичними рядками .

Так само поезією і прозою ділилася Л. Хомич. Вишукане слово Лариси Дмитрівни здатне перетворити цікаві  міські події в художній твір. Ми "мандрували" слідами щотижневих виставок  Олега Любківського  на вулицях міста, "милувалися" заключною виставкою картин, приуроченою дню міста та насолоджувалися словом  етюду  "Загадки міста "Че": квест".

 Не стримували сміху і захоплення від авторського виконання Анатолієм Томківим  новели "У перукарні".


Пора року, красива своїм різнобарв'ям закономірно викликала у поетів відповідні поезії. Осінні мотиви звучали у Р.Рязанової, І.Руснак, Т.Боріної.
 Хоча розпочав засіждання клубу автор-виконавець Володимир Кавєрін піснею "Весна в своём начале".
Його пісні звучали впродовж зустрічі неодноразово. Прискіпливий до власного слова, він так само дуже уважно підходить і до вибору текстів, на які пише музику. Цього разу вразили  і музика, і виконання , і слова Іванни Стефюк " Не кидай у небо каменем".
Романтикою мандрів спокушав слухачів Костянтин  Хриков  , читаючи вірш " Я люблю взять рюкзак".



  Час збіг надто швидко, розходитися не хотілося. І вже чекаємо зустрічі у листопаді.Бо, поза усім, клубу виповниться  2 роки.
Очікуйте  сюрпризів!

Немає коментарів:

Дописати коментар