пʼятницю, 31 жовтня 2014 р.

Дебют читання

Довго виношувалась  пропозиція: як би організувати щось таке і для письменників і для читачів.  Особливо наполегливо ця думка "просвердлювала дирку в голові" під час поетичного фестивалю "Meridian Chernovitz", коли ми всі спостерігали багатолюдність всіх літературних локацій. І ще раз переконувались : Чернівці таки читаюче місто.



Навіть проговорювали дещо з нашими літераторами.
 І ось остаточно сформувалась впевненість: треба щось робити- 
 після інтерв'ю з С.  Померанцевим -
цитую: "А якщо говорити про інші сегменти аудиторії і наші очікування – то ми дуже хочемо, щоб з’являлися інші культурні інституції, структури, події: арткафе, галереї, виставки, інші фестивалі. Тому що завжди клієнту потрібно давати право вибору.  "
                        - це було в унісон!.
 Отже наша пропозиція така - всі письменники, відомі і початкуючі потребують аудиторії,особливо для першого прочитання найсвіжішого, щойно написаного, ще неопублікованого, з невисохшим чорнилом, свого твору. То ж, запрошуємо : створімо такий "ДЕБЮТ-Клуб" (назва умовна), де могли б в зазначений день, час  збиратися і влаштовувати першопрочитання. Хотілося б , щоб це не було щось заорганізоване, а камерне і щире: зустріч зацікавлених прочитати і почути першими. Тому, просимо до обговорення. Всі думки, поради, пропозиції- на вагу золота!. (В коментарях або на E-mail bookbuk2014@gmail.com)

3 коментарі:

  1. Чи не Михайло Григорович угадується у дверях книгарні?

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую дописувачам блогу за креативний підхід у висвітлені історії та сьогодення Чернівців. Приємно заходити на вашу сторінку.

    ВідповістиВидалити